Selesai Sudah,..

Bismillahhirrahmanirrahim....

Assalamualaikum..

Alhamdulillah ,..hari ini merupakan paper yang terakhir pada zaman degree nie,...pasni maybe dah tak rasa exam dalam dewan kolej....

Semester 8 ini ada 5 paper,...

3.6.2013 
Pengajian Kemahiran Berfikir
DSI (tempat exam)

5.6.2013
Teknologi Pemprosesan Makanan II
KTR

7.6.2013
Teknologi Pembuatan

10.6.2013
Agroteknologi
KTHO

12.6.2013
Asas Pengurusan Inovasi dan Pengeluaran Produk
KTHO

Buat kali pertamanya peperiksaan dengan jarak exam yang sangat-sangat dekat,...huhuhu~~..

Dengan sibuk dengan final year project/thesis/PSM....
Memang cabaran sungguh...itu lah pengalaman yang tidak boleh dibeli,..hanya dengan rasa dan lalui sahaja...

Makan ,,tak rasa nak makan...tapi kena makan jugak la kan,...nanti sakit pula..
tidur tak berapa lena...mandi tak berapa basah,..(hihi..tipulah x basah..sure basah kan...)...
haa....dah macam orang bercinta,..tapi betul apa,..cinta ngan ilmu,..setuju tak,..

Alhamdulillah,..syukur..dipermudahkan segala urusan ku,..terima kasih Allah....
Mudah mudahan Allah memberkati usaha yang tidak seberapa ini...

Semoga Allah pelembutkan hati para pensyarahku dalam menanda kertas soalan kami,..agar memberi markah yang terbaik...

USAHA + DOA + TAWAKAL = KEJAYAAN 

dan sekarang awak kena tawakal la,...dah usaha kan,..insyaaAllah ,..semoga apa yang kita lakukan Allah redha,..


Kemudian, saya menunggu hari pembentangan thesis pula (slide tak siap lagi ni,..hihi),...PSM...pada 18 Jun ini...Selasa depan....sesi II ,...3rd presenter insyaaAllah...pukul 11-12.30...insyaaAllah pukul 12.00....
Mohon Doa sahabat semua ya,...

Penilai saya adalah 
Dr Dayana...(tapi beliau ada hal..insyaaAllah diganti,..xsure siapa yang akan ganti)
Encil Nabil Nasir...

Terima kasih sudi membaca,...(^_^)

Comments

Popular posts from this blog

Keluar Dari Zon Selesa

cikgu!...Selamat Hari Guru

Brooch Dari Kain Felt