Menu Kanak-Kanak,...

Bismillahirrahmanirahim...
Assalamualaikum,...
entry kali ini ana nak tunjukkan menu-menu untuk kanak-kanak,....ini adalah hasil dari mini catering course ana,..teknologi serta pendidikan kemahiran hidup...subjek penyediaan makanan...setiap minggu kami akan membuat mini catering,..dan kami akan mencari pelanggan untuk memakan makanan kami,...hanya RM5 untuk setiap menu,.....seronak kan,...alhamdulillah semua berjalan lancar,......terima kasih kepada kawan-kawan yang telah menjadi pelanggan kami,....




~Continental Pan Fried Chicken~

~Puding Cocktail Buah-buahan~

 ~Ayam Goreng Tauhu Jepun~

~Makaroni Carbonara~

~Orange Jelly Cocktail~

ana bagi tgk gambar tapi tak bagi recipe ea,...hehehe,.,..sesiapa yang nak recipe boleh email ana ya,..cahayahati_libra90@yahoo.com........insyaAllah ade kelapangan ana masuk kat studio24kod9 nie,.....dan bagi student UTM JB,...blh la nak book makan kat restoran kami,...(@_@),....bertempat di Restoran Bunga Lawang, Fakulti Pendidikan UTM, JB....setiap hari selasa , 4.00-4.30 ptg......
....
....
....
bagi minggu ini pula,..bertemakan vegetarian,....bagi sesiapa berminat sila email ana,...cahayahati_libra90@yahoo.com....siapa cepat dia dapat ,..insyaAllah sedap dan berbaloi la,.....

Comments

NadiRah said…
yes! ada pon gmbr puding cocktail nad buat..uhuh
Izz M. said…
WAHH.lazatnyeee
zati ,sy mahu jugakkk..hehehhe
N I A said…
nad : hehehe,...nie je gmbo yg zati dapat.,...hehehe,..
izzah : mmg lazat,...serious ke nak,...kedatangan kamu dialu-alukan,...(^^),..hehehe
annazanariah said…
zati... sedapnya semua menu tu.. nape b4 ni tak tahu.. kalau tak dah lama dah book... nyummy... boleh la mintak menu nnt kan... semoga terus berjaya ye cikgu zati.. =)

Popular posts from this blog

Keluar Dari Zon Selesa

cikgu!...Selamat Hari Guru

Brooch Dari Kain Felt