Tuesday, November 28, 2017

Habasyi Oil (Minyak Habatussauda)Bismillah....

Minyak Habatussauda mempunyai banyai khasiat. Saya ingin kongsikan satu testimoni ayah dan emak saya sendiri. Alhamdulillah sejak amalkan Habasyi Oil ni proses pembuangan air besar lawas. Tiada masalah sembelit. Alhamdulillah...Habbasyi Oil merupakan minyak habatussauda yang dapat memberi tenaga.

💊keletihan, sakit-sakit badan, mudah mengantuk.

💊meningkatkan imunisasi. Mengelakkan dari jangkitan penyakit, meningkatkan sel pembunuh penyakit, penyakit kanser, penyakit berkenaan ketahanan badan, membantu melawan penyakit

💊 anti-inflamasi. Mengurangkan bengkak dan radang, sesuai untuk pesakit asma, sakit kulit atau eczema dan bengkak sendi.

💊anti-histamin. Mencegah cetusan histamin(punca alahan dalam badan), sesuai untuk mereka yang mempunyai alahan kepada makanan dan debunga juga asma.

💊anti bakteria. Mengelakkan dari jangkitan e-coli, v cholera dan shigella, mengubati cirit-birit, sesuai untuk kesihatan dalam perut dan usus, mengtasi masalah bau mulut, tonsil.

💊penyakit wanita. Mperbanyakkan susu ibu, membetulkan putaran haid, meningkatkan kesuburan.

💊anti parasit. Membunuh cacing dalam perut, sesuai untuk kanak-kanak lebih dari 5 tahun

💊meningkatkan daya ingatan

💊merawat tenaga batin

💊mengecutkan ketumbuhan (anti-tumor)

💊mengawal kolestrol dan kadar gula dalam darah.


Whatsapp: 0137386977


1 botol = RM55 ( termasuk pos)
2 botol = RM 100 (termasuk pos)


No comments:

Perjuangan

Bismillah... Semasa perjalananku ke universiti, sempat aku mendengar bicara seorang ilmuan. Tokoh Maulidur Rasul Peringkat Kebangsaan 20...